Inzerce https://www.lekarna.cz/opalovaci-prostredky/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=opalovaci-prostredky

Porucha štítné žlázy

(MUDr. Miroslav Černý | přečteno: 23051x )

Dcera trpí poruchou štítné žlázy, užívá LETROX 50 jednou denně jednu tabletu. Chtěl bych se zeptat zda to jde léčit homeopatií. Josef

Homeopatie může, do jisté míry, stimulovat i tlumit funkci štítné žlázy. Hlavní roli sehrávají ale zejména klasické léky. Homeopatie je důležitá v situacích, kdy funkce štítné žlázy je labilní (určitou dobu hyperfunkce, pak zase hypofunkce) , na což klasická medicína jen těžko reaguje.
Léky a doplatky

Vyhledejte lék pomocí jeho celého názvu nebo jeho části. V databázi najdete kompletní příbalovou informaci daného léku a průměrný doplatek v lékárně.

Např.: wobenzym
Poraďte se s lékařem

Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi

Diskuse k článku
Jana Gertnerova
28x

Dobrý den,dnes jsem byla na utrazvuku štitné zlázy a zjistili mi na ní cistu.Ráda bych věděla co to zamená a jaké to má následky.Hlavně jak se tato cista na takovém místě dá vyléčit.Prosím o Vaši odpověď pokud by to bylo možné na e-mail [email protected] S pozdravem Gertnerova Jana

Silvie Trčková
24x

dobrý den, byla jsem na kontrole štítné žlázy a zjistili mi, že cysta se mi od minulé kontroly (4mm) zvětšila na 9 mm. Ráda bych věděla, jestli je to vážné a jak se to dá léčit. Doktor mi totiž ještě léky nepředepsal. Předem děkuji a prosím o odpověď na email: [email protected] S pozdravem Trčková Silvie

Jitka Suchá
21x

Dobrý den chci se zeptat- beru Letrox 1krát denně na sníženou funkci. Před týdnem jsem byla na pohotovosti když mi vylítl krevní tlak. Z krve mi zjistili zvýšené TSH. Moje lékařka tvrdí, že to nic není a že léčbu necháme stejnou. Přitom mám pocity úzkosti , bušení, vysoký tlak. Je to stejné jako když mi poprvé před půl rokem zjistili sníženou funkci. Poté se mi ulevilo, ale teď se situace opakuje. Má to nepatrné zvýšení na toto všechno vliv? Děkuji za odpověď.


Celkový počet příspěvků v diskusi: 5. Vstoupit do diskuse.

Přidat nový komentář

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/

Mohlo by vás zajímat

Hypotyreóza (snížená činnost štítné žlázy)

Štítná žláza je žláza s vnitřní sekrecí, která vytváří a do krve vydává hormony - tyroxin a trijodotyronin - regulující intenzitu látkové přeměny a ovlivňující vývoj organizmu včetně vývoje mozku. Nemocní s onemocněním štítné žlázy jsou nejčastějšími návštěvníky endokrinologických ambulancí.

Proč nám vypadávají vlasy?

Zajímá Vás, proč nám padají vlasy? Pak právě pro Vás jsou určeny i následující informace...

Kdo je ohrožen nedostatkem vitaminů a minerálů?

Za normálních okolností zajistí všechny potřebné živiny dostatečně pestrá strava. Existují však lidé, u nichž příjem vitaminů a minerálních látek ve stravě dostačující není. Jsou to zejména ženy a děti v některých fázích života, senioři, lidé držící redukční dietu, někteří chronicky nemocní a také kuřáci.

Dlouhé vlasy, které nerostou

Chtěla bych poprosit o radu. Je mi 21 let. Už několik let mám vlasy dlouhé na ramena a vůbec mi nerostou. Mám je pořád neupravené a nedrží tvar. Nevypadají vůbec zdravě. Co je opět vzpamatuje k životu?

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce