Inzerce https://www.lekarna.cz/opalovaci-prostredky/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=opalovaci-prostredky

Co se událo v projektu během druhého listopadového týdne

( Nina Šeblová | přečteno: 7447x )

Před pěti týdny odstartoval projekt Početí online! V době začátku projektu byla Páje vyvolána ovulace, ale k jejímu otěhotnění zatím, bohužel, nedošlo. Páju a Luboše čeká další cyklus a s ním možná radost či zklamání. Každopádně budou čekat a během čekání jim ukrátí čas nové články na Ordinace.cz.

shutterstock.com

Co se chystá

V pondělí, 16. listopadu, jsme pro vás s Pájou natáčeli nové video, takže se již brzy můžete těšit na její dojmy po prvním měsíci účasti v projektu.

Samozřejmě pro vás připravujeme i další odborné články. Myslím, že na další díl seriálu Neplodnost očima psychologa již netrpělivě čekáte a těšíte se, jak to nakonec všechno dopadne a jestli se dozvíme i nějaké konkrétní rady, co máme dělat. Brzy očekávejte článek od doc. Zvěřiny o sexuologických aspektech otěhotnění – zatím jsme tomu, co se děje za dveřmi ložnice příliš nevěnovali pozornost, ale bez toho by miminko ani být nemohlo. V příštích týdnech budou publikovány dva články od známé nutriční terapeutky Věry Králové, která se bude věnovat stravování a otěhotnění. Dozvíme se například, jak bychom se měli stravovat při plánování miminka, zda je nadváha nebo naopak podvýživa překážkou pro těhotenství.

Hormony a otěhotnění

Ženám, které trpí anovulačními cykly (při kterých nedozrávají vajíčka), je třeba podávat hormony, které stimulují funkci vaječníků a zvyšují tak šance na otěhotnění. Páju by zajímalo, jaké máte vy, čtenářky, zkušenosti s užíváním hormonů? Jak dlouho je berete nebo jste je braly a jak dlouho je vlastně dobré je brát? Mají vedlejší účinky? Svěřte se se svými zkušenostmi! Jestliže vás toto téma také zajímá, napište a my zajistíme odborný článek.

Ovulační test LH MAX věnovala společnost Pears Health Cyber, výhradní distributor těhotenských a ovulačních testů Seratec®.
Stanovte si své PLODNÉ DNY!
Co je v projektu
Léky a doplatky

Vyhledejte lék pomocí jeho celého názvu nebo jeho části. V databázi najdete kompletní příbalovou informaci daného léku a průměrný doplatek v lékárně.

Např.: wobenzym
Poraďte se s lékařem

Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi

Přidat nový komentář

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/

Mohlo by vás zajímat

Chtěli bychom miminko, ale ... část 3.

Jsme spolu už 5 let a teď jsme se začali léčit v CAR. Asi to ještě nějakou dobu potrvá, než budeme mít vlastní dítě. O tom, že máme tyto problémy nevědí ani naši nejbližší...

Chtěli bychom miminko, ale ... část 4.

Léčím se již 7 let, v posledním roce jsem 2x byla na IVF, ale neúspěšně. Jednou jsem sice otěhotněla, ale ve 5. týdnu jsem potratila...

Asistovaná reprodukce

V současnosti je přibližně 10-15% párů nedobrovolně bezdětných.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce