Inzerce https://www.lekarna.cz/opalovaci-prostredky/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=opalovaci-prostredky

Video: Čokoládové masáže, blaho bez strachu z tloustnutí

( Redakce | přečteno: 17175x )

Nenechte se zaskočit špatnou náladou, stresem a únavou. Použijte proti nim účinnou zbraň – čokoládu. Dopřejte si blahodárné účinky čokolády na fyzické i duševní zdraví bez strachu z nadbytečných kil. Čokoládu totiž nemusíte jen jíst, ale můžete se s ní nechat i namasírovat – je to dobré pro tělo i náladu.

Video
shutterstock.com

Čokoládová masáž – to nejpříjemnější, co můžete udělat pro své zdraví

Máte rádi čokoládu, ale máte výčitky svědomí, když jí neodoláte a dáte si někdy i větší kousek? Občas nikdo neodolá, protože účinek čokolády na zlepšení naší nálady je díky fenylalaninu nepopiratelný. U čokoládových masáží však výčitky mít nemusíte a přitom budete čokoládou obklopeni a její účinek bude stejný. Čokoládová masáž je jedna z nejvíce uvolňujících a určitě nejsmyslnějších masáží, kterou si můžete dopřát.

Účinky čokoládové masáže

  • vyhlazení, zvlhčení a zkrášlení pokožky
  • pozitivní vliv na náladu
  • odplavení toxických látek
  • uvolnění ztuhlých svalů
  • vrátí kůži pružnost a pomáhá redukovat strie

Celé video můžete shlédnout na http://www.doctor-tv.plexideo.com/cokoladova_masaz/index.html.

Celý seriál
Léky a doplatky

Vyhledejte lék pomocí jeho celého názvu nebo jeho části. V databázi najdete kompletní příbalovou informaci daného léku a průměrný doplatek v lékárně.

Např.: wobenzym
Poraďte se s lékařem

Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/

Mohlo by vás zajímat

Vliv stresu na sexuální život

Můj přítel (4 roky, žijeme spolu) pracuje šest hodin denně jako učitel, ale odpoledne, dojíždí cca 50 km vlakem, domů se vrací okolo 21.30. Je permanentně unavený, celé dny, i o víkendech. Jistě chápete, že mi to vadí, nelze s ním nic podnikat, nelze s ním normálně sexuálně žít. Existuje nějaký lék nebo potravinový doplněk, který by ho "nabil energií", odstranil únavu? Prosím poraďte, děkuji předem. Petra Martincová

Bolesti hlavy při stresu

Při každém menším nervovém vypětí mě téměř vždy rozbolí hlava. Bolest hlavy se nedá pak nějak samovolně ovvlivnit a vždy musím sáhnout po nějakém chemickém preparátu. Snažila jsem se preventivním podáváním bylinných preparátů předejit bolestem, ale málokdy to učinkovalo a bolest hlavy se stejně objevila. Jak předejít bolestem hlavy ze stresu nějakými nenavykovými byllnnými preparáty, když míru stresu není možno snižít?

Stres

V obecném pojetí pojem stres označuje reakci organismu na nadměrnou zátěž. U zvířat se stresová reakce objevuje zejména v situacích, kdy jim jde o holý život. V lidské společnosti se s jejím rozvojem dostala sociální a psychologická rovina na podobné místo jako biologické přežití.

10 000 kroků pro vaše zdraví - každý krok se počítá!

Každý přeci chodí. Víte ale, jak může být chůze prospěšná? Správná chůze v rychlejším tempu má pozitivní vliv na lidský organismus a může tak směle soupeřit s ostatními sporty.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce