#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS#
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Neznámý problém

Psychika Alexander 8.4.2016

Zdravím, už nevím na koho se obrátit, a vy jste asi poslední nadějě, protože už jsem zkusil opravdu všechno. Jde mi o to, abych konečně mohl diagnostikovat problém, který způsobuje mé problémy.
Začnu úplně od "zrodu". Už dlouho trpím takzvanou spánkouvou obrnou nebo, jak se to jmenuje. Už asi od 15 let nyní 24. Prostě, když jsem se probudil, tak jsem se nemohl ani hnout, po chvíli velké vůle to přešlo.
Někdy se to objevovalo často, někdy měsíc byl od toho klid, někdy se to dělalo 2x za týden, někdy 2x za půl roku. Takže nevím jestli tímhle odstartovaly mé problémy. Za nějakou dobu při sportu mě začalo svědět na plicích nebylo to nějak omezující, prostě
při námaze při vdechu svědění na plicích, po tom jednou při florbale po chvíli hraní neskutečné svědění na plicích, kdy jsem musel přestat. Byl jsem na plicní, která mi udělala veškeré vyšetření vše včetně rentgenu, kde bylo vše v pořádku. A měla podezření na astma, kdy mi předepsala nějaké spreje, které
jsem užíval ale myslím, že to jen zhoršovaly. No, každopádně se časem přidávaly další přáznaky. Potom jsem jezdil 4 roky na kole za sezónu najezděno cca 3200 km, mírné svědění na plicích bylo pořád ale používáni ledajakých přípravků nemělo žádný vliv. No, delší dobu mě bolely záda, a hlavně potom v práci to bylo na psa, bolest v každém pohybu.
Byl jsem i u dobrého ortopeda, který po vyšetření mi zdělil, že ve mě praská, jak ve starém hodináři, a dal mi nějaké prášky+ doporučil nějaké cvičení, ale velké zlepšení jsem nezchytil. Chodil jsem kvůli tomu i do posilovny, kde mi po nějaké době cvičení začalo trnout celé sedací ústrojí, a šlo to až do třísel. No, po chvíličce chůze to přestalo. Na chvíli byl klid, kdy jednou
v práci, když jsem se bavil z kolegou, tak z ničeho nic, jak kdyby mi do zátylku vjel elektrický proud nebo mi zarazil někdo hřebík. V ten moment mi vypadla paměť, černo před očima, tak jsem se rychle rozešel, rozbušilo se mi srdce, a vše se vrátilo do normálu. Hnedka jsem si sedl, a když jsem se chtěl postavit, tak se mi opět rozbušilo srdce, a měl jsem neuhasitelnou žízeň. No, nakonec to přešlo, a poté jsem šel k doktorce, a ta mě poslala na různé vyšetření.
Ještě chvíli jsem chodil dále do práce, jenže mě začal oblévat pot, brněly mi líce, trhalo okem, koutky, pořád žíznivka, pocit jako by se mi od té doby zhoršilo vědomí, pocit jako v jiném světě, tak jsem šel marodit a absolvoval jsem různé vyšetření. Kardiolog EKG, EKG 24 hod, Echo, měření tlaku 24 hod, zátěžovka, biochemický odběr krve, vše v pořádku, akorát jeho tip byl, že se domnívá, že to m§že být vzruchy v srdci ale neví příčinu, takže u něho vše v pořádku.
Dále CT v pořádku, Magnetická rezonance krční páteře a mozku v pořádku. Nicméně za krkem mi pořád jakoby praská, a slyším takové syčení, ikdyž krkem nehýbám. Začal jsem mít problém z velkým překyselením žaludku, tak kyselost byla opravdu jak horko-pálivá kyselina, a po jídle se mi to jídlo vracelo zpět do krku, kdež jsem jídlo musel i zapíjet, protože jsem se žačal dusit. Byl jsem odeslán na gastrom kde opět vše ok, a i vzorek šťáv ok nechápu, když jsem měl žaludek jednu velkou kyselinu.
Sono ledvin ok, moč a krev ok, akorát jednou jsem měl červené krvinky pod hranicí ale doktorka neřešila, pak jsem byl po nějaké době na krev znova a asi se to spravilo, páč neřekla, že by něco bylo v nepořádku. Dále mě dlouhou dobu bolí v krku veškeré přípravky co exsitujou, prášky, sirupy, cumlavé tablety nic nepomáhá, dále mívám zalehlé v uších a na dotek vnitřek uší bolí. U ušního jsem byl snad 6x a nic vše ok ale problém přetrvává. Co se týče očí, tak na pozadí vidím jakoby tenkou trošičku zahnutou šmouhu,a někdy masné kolečka, hlavně na bílém podkladu.
Ta šmouha ale není trvalá, objevuje se jak kdy, u vyšetření úplně všeho u oční vše, v pořádku. Akorát mi naměřila vyší nitrooční tlak. Ale pořád mám tlak za očima a jde to do levého spánku. U zubaře taky vše ok. Byl jsem i hospitalizován v nemocnici, kdy mi začalo bušení srdce, necitlivost kůže naměřen tlak 190/70 tep 90, tak jsem tam ležel, jak lazar nic mě nebavilo totál bez chuti, no na nic nepřišli, ikdyž v této době je hit, ty si mladý co by ti mohlo být si zdravý, žádné nemoci nemůžeš mít. Aspoň to tak vyzní, a doktoří se tvíři, jak kdyby člověk byl nějaký hypochondr.
No, ale byl jsem odeslán na neurologii, kde mě byl udělán test na tetánii, zjístili to podle porodnické ruky. Ve zprávě bylo napsáno masivní tetanická odezva. Jenže, jaktože to v krvi nepoznali? No, byla mi předepsaná velká dávka hořčíku, kterou beru už rok, a prostě žádné zlepšení. No, nakonec mi doktorka řekla, že to mám od nervů, nemůžu zapřít, že jsem nervy neměl, začal jsem mít i ty záchvaty, kdekoliv jsem měl jít, tak se mi tozbušilo srdce atd.. Mívám i cvelké sucho v ústech, chladné končetiny, závratě. No ale teď mi právě začalo, když se rozruším, a ještě třeba, když někde jdu tím pádem fyziská zátěž, která to zhorší, tak
se mi stane, že se mi zrychlí tep, a začne mi přeskakovat dech, a když si změřím puls, tak se mi jakoby zastavuje nebo přeskakuje. To se mi začalo objevovat teprve nedávno. Ikdyž zkouším trénovat na rotopedu, tak při velké zátěži nic, a jak skončím, a začnu vydýchávat, tak se to vynechávání taky objevuje. A citím i takové napětí pořád, takže nevím jestli to může být z té nervózy nebo z čeho. Hodně jsme jezdili i lesem a jednou mě kousla i taková moucha. Tyhle příznaky prý jsou typické pro boreliózu, a někdy se flek odklíštěte nemusí ani objevit. Jenže test na boreliózu byl negativní, jenže zase tam bylo psáno, že se má několikrát opakovat, že se to hednska nemusí podchytit.
Jak říkám tyhle vetší problémy začalo od té doby, co mi to udělalo s tím zátylkem. Jenže teď se přidalo to s tím pulsem, že někdy i vklidu nemůžu dodechnou a tep jakoby vynechá, a potom se nachvíli zrychlí. Jinak když jsem chodil i k doktorce, tak už v čekárně se ki rozbušilo srdce nervózou, a to i kdekoliv jidne. A nedávno jsem někde šel,a to jsem se tak znervóznil, že jsem si přivolal taky to vynechávání tepů, to už jsem cítil, že se mi chce kašlat, a když jsem si měřil tep, tak bušil, a jakoby mezitím byly přestávky. Nevím prostě od čeho to je jestli to je od té nervózy, nechci to svádět jen na to, když si nejsem jistý ale žádnou diagnózu mi nikdo neřekl, jen doktorka, že to připisuje tomu.
Díky za odpověď nevím co to zpúsobuje, jestli ta nervóza může ovlivnit tep, a nemůže to být nějak ohrožující, přeci to je srdce. Všechny vyšetření byly v pořádku, takže jestli to může být nervóza+tetánie ale megnesium moc nepomáha.

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den, Alexandře. Mrzí mě, že Vás sužují takové "bloudivé příznaky". Protože se Va...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Neznámý problém
Zdravím, už nevím na koho se obrátit, a vy jste asi...
Problém neznámý
Zdravím. Je mi 14, a ptám se, zda je tato blanka běžná,...
Jiný problém
Dobrý den, předem se trochu omlouvám se svůj dotaz,...
Jiný problém
Zdravím. Už nějakou dobu mám problémy s ospalostí,...
Jiný problém
Dobrý den, jsme trošku vážnější případ - manžel měl...
Jiný problém
Vážená paní doktorko/doktore, již se delší dobu léčím...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Neznáme pupínky na Penisu

Zdravím, jsem s přítelkyní už přes rok, za tu dobu spím pouze s ní a na Penisu...

Neznámé pupínky, výrůstky v oblasti genitálií,hráze.

Dobrý den, prosím Vás, nikdy jsem neměla potíže v této oblasti, ale je to tak...

Neznáme těleso pod uchem/za čelistí

Dobrý den, můj otec kterému je 52 let má už zhruba 2 roky pod uchem za žvýkacími...

Neznámé tělísko na varlati

Dobrý den, před pár měsíci se mi objevila tato bílá boulička na pravém varlati...

Neznámé záněty pohybového aparátu po celém těle

Dobry den, je mi 33. Už to bude půl roku od prvního příznaku bolesti na chodidle,...

Neznami vred v oblasti penisu

Pred par dnami som nasiel maly vredik na penise. Pri stlaceny pocitujem bolest...

Neznámý kožní útvar na chodidle

Přibližně před třemi týdny jsem zaregistrovala výskyt mně neznámého útvaru na...

Neznámý nález na pravé ledvině u mého 84 letého děděčka

Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem ohledně neznámého nálezu na pravé ledvině...

Neznámý objekt na penisu

Asi před čtvrt rokem se mi na penisu objevil tento (puchýř, nevím přesně jak...

Neznámý problém

Zdravím, už nevím na koho se obrátit, a vy jste asi poslední nadějě, protože...

Neznámý tlak pod žebry

Dobrý den, již druhý měsíc cítím na pravé straně těsně pod žebry divný tlak...

Neznámý útvar na ruce

Dobrý den, na ruce se mi vytvořila přibližně před půl rokem tato věc a postupně...

Neznámý útvar na varleti.

Dobrý den, přítel má již asi 12 let bulku na varleti. Bohužel mi nedovolil ji...

Neznámý útvar u pravého nadvarlete

Dobrý den, u pravého nadvarlete v šourku se mi objevil útvar o velikosti asi...

Neznámý útvar?

Dobrý den, před rokem se mi na penisu objevil bolák, šel jsem s ním k urologovi,...

Neznámý zánět v těle

Dobrý den, chtěla bych Vás požádat o radu. Již téměř tři roky marodím a...

Nezodpovězení placeného dotazu

Ve středu 14.1.v 17:22hod jsem Vám zaslala placený dotaz sms na 9070939 a zatím...

Nezodpovězný dotaz

Dobrý den dne 28.1.17 jsem vám posílala dotaz ohledně řitní píštěle přišla mi...

Nezohne palček

Dobrý deň!2,5 ročný synček nezohne palček v strednom článku. Ja mu ho pasívne...

Nezotavení po arthroskopii kolene

Dobrý den, je mi 24 let, jsem farmaceutka a studentka medicíny. Před dvaceti...

#ADS_BOTTOM_SCRIPTS##MICRODATA#