• Antivirotika Herpesin - poradna, diagnózy

    Zde je poradna o tématu: Antivirotika Herpesin. Naleznete zde odpovědi doktorů, dotazy lidí a další info
  • 
  • Články na téma Antivirotika Herpesin

  • Antivirotika snižují riziko zápalu plic u dětí

    Chřipka ve většině případů proběhne jako několikadenní nezávažné onemocnění s teplotou a kašlem. Někdy se však může zkomplikovat,...

    Více info


  • Dotazy na téma Antivirotika Herpesin

  • Herpesin zhoršení potíží

    Dobrý den, již třetí měsíc mám potíže s brněním všech končetin a záškuby po celém těle. Neurologická vyšetření jsou všechna v pořádku(EMG, SEP),včetně krevních rozborů, zjištěny v krvi pouze akutní herpesviry a mírně snížená hladina hořčíku. byl mi nasazen Herpesin 400 mg 2x denně 3 měsíce. Po třech...

    Dobrý den, z Vašeho dotazu nevyplývá, proč jste byla před rokem přeléčena herpesinem. Ale domnívám se,...

    Více info


    Kyselina salicilová a herpesin v těhotenství

    Dobrý den. Jsem nyní ve 32. TT opětovně se u mě vyskytnul genitální opar. Dostala jsem na to 5% roztok kyseliny salicilové a mastičku herpesin. Chtěla bych slyšet další názor, zda nemohou tyto léky a nebo samotný opar nějak ublížit miminku a jak dlouho je můžu bez rizika používat. Děkuji za odpověď.

    Dobrý den, lokální léčba nemůže miminku nijak ublížit. Samotný opar není také rizikem až do porodu, resp....

    Více info


    Herpesin a antikoncepce

    Dobrý den, beru antikoncepci Lindynette a dnes ráno se mi udělal opar, vzala jsem si jednu tabletku herpesin 200 a pak jsem si uvědomila, že by to mohlo mít vliv na antikocepci, chtěla jsem se tedy zeptat, může mít přípavek herpesin 200 vliv na antikoncepci? Předem mockrát děkuji za odpověď.

    Výrobce neudává a ani literatuře jsem nenašel ,že by měl účinek na snížení spolehlivosti antikoncepce. Příjemný...

    Více info


    Herpesin

    Dobrý den,už rok trpím recidivujicím zánětem rohovky,půl roku jsem užíval Herpesin,střídavě 5tab. potom 2tab.,bez účinku.Plánujeme s manželkou rodinu a otázka je,jak dlouho bysme počkat od posledního užívaní léku.Děkuji

    Herpesin (aciclovir) je bezpečný, nezpůsobuje genetické nebo nádorové změny, neovlivňuje plodnost, lze...

    Více info


    Herpesin tablety a snaha otehotnet

    Hezky den, trpim na genitalni opary uz x let. Dle rady imunolozky prelecuji Herpesinem. Pri vysevu 5 dni. V soucasne dobe se snazime s partnerem o potomka, opet se mi ale opar udelal. Mam tedy dotaz, zda herpesin muze nejak ovlivnovat poceti - mysleno - nemuze mu nejak zabranit? Za 2 dny doberu tabletky...

    Herpesin početí nezabrání ale tablety do 12 týdne by měly být brány jen ve skutečně závažných případech,lépe...

    Více info


    Herpesin a těhotenství

    Dobrý den, snažíme se o miminko a udělal se mi opar na rtu. Na opary trpím od malička, místo chřipky nebo nějaké virózy se mi vždy udělá opar. Jediné, co mi na opary zabírá, je Herpesin v tabletách. Čekám za deset dní menstruaci, mohla bych jeho užitím případnému těhotenství ublížit? Děkuji za odpověď.

    Dobrý den, pokud lze předpokládat, že jste těhotná, antivirotika celkově by jsem nenasazovala, nezle...

    Více info


    Vynechaná dávka antivirotika

    Dobrý den, chci se zeptat :před 14 dny jsem brala antivirotika Herpesin 800 na poměrně rozsáhlý výsev pásového oparu. Bohužel hned druhý den užívání se mi ráno udělalo zle od žaludku a lék ,který jsem si vzala v 10 h, jsem hned bohužel vyzvracela. Další lék jsem vzala normálně po 4 hod, tj ve 14 hod....

    Dobrý den, jedna vynechaná dávka antivirotika v počátku užívání sice mohla mírně narušit a přechodně...

    Více info


    Herpesin ve 33. tt těhotenství

    Dobry den, jsemve 33tt a udelal se mi opar na rty. Velikostne prumerny. Mohu ho potirat Herpasin kremem? Je miminko v ohorzeni? Dekuji za odpoved.

    Dobrý den Terezo, ve 33. tt je plod již zcela vyvinut a nehrozí žádné nebezpečí deformace miminka, dále...

    Více info


    Muzu brat dohromady Ofloxin a Herpesin

    Dobry den. Proti zanetu mocovych cest beru ATB Ofloxin. Dnes je 7 den a mam opar pod nosem ktery strasne svedi. Chtela bych se zeptat jestli muzu brat dohromady Ofloxin a Herpesin tablety

    Dobrý den, oba tyto léky můžete brát současně, herpes kromě toho ošetřete i lokálně, k vysoušení například...

    Více info


    Antivirotika Herpesin

    Dobrý den, prosím o zodpovězení dotazu, zda je nutné dobrat antivirotika, i když příznaky už odezněly nebo je možné je vysadit. Užívám Herpesin proti oparu na rtu, s kterým mívám problém zejména při pobytu u moře, ale tentokrát se mi objevil i v tomto zimním období (zřejmě oslabená imunita) ? Děkuji.

    Dobrý den, paní Heleno, ano, určitě je vhodné antivirotika nyní dobrat, spíše si ale myslím, že jejich...

    Více info


  • Přehled Antivirotika Herpesin

  • Antivirotika



    Více info

  • Poradna na téma Antivirotika Herpesin

  • Těhotenství a krém herpesin



    Více info

    Antikoncepce a Herpesin 4



    Více info

    Herpesin zhoršení potíží



    Více info

    Kyselina salicilová a herpesin v těhotenství



    Více info

    Herpesin a antikoncepce



    Více info

    Herpesin



    Více info

    Herpesin tablety a snaha otehotnet



    Více info

    Herpesin a těhotenství



    Více info

    Vynechaná dávka antivirotika



    Více info

    Herpesin ve 33. tt těhotenství



    Více info

    Muzu brat dohromady Ofloxin a Herpesin



    Více info

    Antivirotika Herpesin



    Více info

2018 © Tvojedoktorka.cz / Provozovatel - kontakt / Hledané dotazy

seznamka na rande / seznamka / Římská říše - online hra / katalog / bazar / zahradní dekorace / recepty / odpovídat