Bušení srdce po jídle - diagnóza, příznaky, léčbaNa této stránce naleznete veškeré informace o nemoci Bušení srdce po jídle. Popis nemoci, diagnózu, příznaky nemoci a zkušenosti lidí s nemocí Bušení srdce po jídle. |
Zrychlené bušení srdce může ohlašovat cévní mozkovou příhoduPovislý koutek, neschopnost hovořit či artikulovat, ochrnutí poloviny těla. To jsou nejčastější příznaky cévní mozkové příhody.…Více info |
Alergie může číhat i v exotickém jídleVýskyt potravinové alergie je ve vyspělých zemích na vzestupu stejně tak jako alergie obecně. Částečně za to může i konzumace...Více info |
Průjem po jídle: změňte skladbu stravy a zkuste menší porcePrůjem přicházející bezprostředně po najezení dokáže z jakéhokoliv stolování udělat velkou nepříjemnost. Co může být příčinou,...Více info |
Zrychlený tep po jídle? Chce to změnu!Pocity silného a zrychleného bušení srdce nemusí být vždy příznakem závažné choroby. Třeba jste jen snědli některé z potravin,...Více info |
Odpočinek po jídleVýzkum, který měl za pomoci rentgenu určit, kolik času potřebuje lidský žaludek na plné strávení jídla, přinesl překvapivý výsledek: trávení trvá čtyři až pět hodin.Více info |
Bušení srdceSrdce uhodí přibližně 36milionkrát za rok, a právě proto je pro člověka tak zneklidňující, když se jeho srdeční rytmus náhle poruší, Naštěstí existují způsoby, jak bušení srdce rychle zabránit. Jistě je ale lepší takovému stavu předcházet, a to na prvním místě technikami na snížení stresu, nasazením léků, které vám předepíše lékař a obohacením jídelníčku o určitá jídla a srdci prospěšné potravinové doplňky.Více info |
Virus žloutenky se může skrývat i v jídleInfekční žloutenka je nepříjemné virové onemocnění, které může postihnout každého z nás. V některých případech se lze nakazit...Více info |
Diabetikům je třeba měřit cukr i po jídleÚspěšnost léčby cukrovky se zpravidla ověřuje pravidelnými kontrolami hladiny cukru v krvi neboli glykémií na lačno a vyšetřením, které zprůměruje glykémii za dva až tři měsíce. Ukázalo se, že mnohem významnější pro posouzení stavu pacienta a rizika komplikací je hodnota cukru po jídle, která se však většinou v diabetických ambulancích nezjišťuje. Novinářům to řekl předseda České diabetologické společnosti a přednosta interní kliniky Fakultní nemocnice Motol Milan Kvapil.Více info |
bušení srdceVíce info |
Bušení srdceVíce info |
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |