• Bušení srdce po jídle - diagnóza, příznaky, léčba

    Na této stránce naleznete veškeré informace o nemoci Bušení srdce po jídle. Popis nemoci, diagnózu, příznaky nemoci a zkušenosti lidí s nemocí Bušení srdce po jídle.

  • Články na téma nemoci Bušení srdce po jídle

  • Zrychlené bušení srdce může ohlašovat cévní mozkovou příhodu

    Povislý koutek, neschopnost hovořit či artikulovat, ochrnutí poloviny těla. To jsou nejčastější příznaky cévní mozkové příhody.… 

    Více info


    Alergie může číhat i v exotickém jídle

    Výskyt potravinové alergie je ve vyspělých zemích na vzestupu stejně tak jako alergie obecně. Částečně za to může i konzumace...

    Více info


    Průjem po jídle: změňte skladbu stravy a zkuste menší porce

    Průjem přicházející bezprostředně po najezení dokáže z jakéhokoliv stolování udělat velkou nepříjemnost. Co může být příčinou,...

    Více info


    Zrychlený tep po jídle? Chce to změnu!

    Pocity silného a zrychleného bušení srdce nemusí být vždy příznakem závažné choroby. Třeba jste jen snědli některé z potravin,...

    Více info


    Odpočinek po jídle

    Výzkum, který měl za pomoci rentgenu určit, kolik času potřebuje lidský žaludek na plné strávení jídla, přinesl překvapivý výsledek: trávení trvá čtyři až pět hodin.

    Více info


    Bušení srdce

    Srdce uhodí přibližně 36milionkrát za rok, a právě proto je pro člověka tak zneklidňující, když se jeho srdeční rytmus náhle poruší, Naštěstí existují způsoby, jak bušení srdce rychle zabránit. Jistě je ale lepší takovému stavu předcházet, a to na prvním místě technikami na snížení stresu, nasazením léků, které vám předepíše lékař a obohacením jídelníčku o určitá jídla a srdci prospěšné potravinové doplňky.

    Více info


    Virus žloutenky se může skrývat i v jídle

    Infekční žloutenka je nepříjemné virové onemocnění, které může postihnout každého z nás. V některých případech se lze nakazit...

    Více info


    Diabetikům je třeba měřit cukr i po jídle

    Úspěšnost léčby cukrovky se zpravidla ověřuje pravidelnými kontrolami hladiny cukru v krvi neboli glykémií na lačno a vyšetřením, které zprůměruje glykémii za dva až tři měsíce. Ukázalo se, že mnohem významnější pro posouzení stavu pacienta a rizika komplikací je hodnota cukru po jídle, která se však většinou v diabetických ambulancích nezjišťuje. Novinářům to řekl předseda České diabetologické společnosti a přednosta interní kliniky Fakultní nemocnice Motol Milan Kvapil.

    Více info


  • Příznaky nemoci Bušení srdce po jídle

  • bušení srdce



    Více info

    Bušení srdce



    Více info

2024 © Tvojedoktorka.cz / Provozovatel - kontakt / Hledané dotazy / Zásady obchrany osobních údajů / Nemoci / Příznaky / Témata / Poradna / Vyšetření / Magazín