• Rakovinotvorný glycidamid v hranolkách a chipsech - témata, diagnózy

    Na této stránce naleznete veškeré informace o tématu: Rakovinotvorný glycidamid v hranolkách a chipsech. Jsou zde články, související nemoci, diagnozy a další info

  • Články na téma Rakovinotvorný glycidamid v hranolkách a chipsech

  • Rakovinotvorný glycidamid v hranolkách a chipsech

    Vědci Technické univerzity v Mnichově poprvé prokázali přítomnost rakovinotvorného glycidamidu ve smažených hranolkách a chipsech. Glycidamid vzniká při zahřívání produktů z brambor a je mnohem nebezpečnější než před sedmi lety v hranolkách objevený acrylamid.

    Více info


2024 © Tvojedoktorka.cz / Provozovatel - kontakt / Hledané dotazy / Zásady obchrany osobních údajů / Nemoci / Příznaky / Témata / Poradna / Vyšetření / Magazín