• Účinnost Katya v době přestávky se současným užíváním Doxybene - poradna, diagnózy

    Zde je poradna o tématu: Účinnost Katya v době přestávky se současným užíváním Doxybene. Naleznete zde odpovědi doktorů, dotazy lidí a další info

  • 
  • Články na téma Účinnost Katya v době přestávky se současným užíváním Doxybene

  • Doxybene

    Doxybene je široko spektrým antibiotikem, které se užívá k léčbě rozsáhlé skupiny nemocí. Patří do skupiny tetracyklinových antibiotik, jehož účinnou látkou je Doxycyklini hyclas....

    Více info


    Vliv léků na účinnost antikoncepce

    Dlouhodobě užívám antikoncepci Diane-35, nyní jsem měla problémy se zuby a užívala jsem Valetol a Ibalgin 400. Začala jsem krvácet… 

    Více info


    Nová léčba virové hepatitidy C: účinnost je téměř 1

    Záludné a velice vážné onemocnění, které může i desítky let probíhat s minimálními příznaky. To je virová hepatitida typu C (HCV).… 

    Více info


    Ovlivňuje ibuprofen účinnost hormonální antikoncepce ?

    Můžu při užívání antikoncepce diane-35 občas použít i Ibuprofen nebo Paralen? 

    Více info


    Účinnost vakcín proti klíšťové encefalitidě

    Zájem veřejnosti o očkování proti klíšťové encefalitidě stále roste. Proto proběhlo v posledních letech několik velkých klinických...

    Více info


    Účinnost specifické alergenové imunoterapie závisí na formě jejího podání

    Mezi základní pilíře léčby alergických onemocnění patří i specifická alergenová imunoterapie (SIT). Princip léčby je zcela prostý.

    Více info


    Dendritické buňky předpovídají účinnost specifické imunoterapie

    Dendritické buňky hrají důležitou úlohu v lidském imunitním systému. Jejich hlavním úkolem je zpracovávat antigenní materiál a...

    Více info


    Účinnost nosních sprejů s kortikoidy v léčbě celoroční alergické rýmy

    Kortikoidy jsou účinné v léčbě těžších alergických onemocnění, avšak zároveň mohou mít celou řadu vážných nežádoucích účinků....

    Více info


    Nový lék k léčbě alergické rýmy má podobnou účinnost jako jiná léčiva

    V léčbě alergické rýmy se používají především antihistaminika, léky, které blokují pro-zánětlivý účinek histaminu a tím potlačují...

    Více info


    Věříte antikoncepci? Pozor na některé léky, mohou snížit její účinnost!

    Pokud berete hormonální antikoncepci, jistě si přejete, aby byla spolehlivá. Její schopnost zabránit nežádoucímu otěhotnění však...

    Více info


    Deset látek na hubnutí, jejich účinnost a vliv na zdraví

    Výrobci přípravků na hubnutí tvrdí, že jejich preparáty pomohou zredukovat hmotnost. Přinášíme přehled deseti světově nejpopulárnějších...

    Více info


    Přílišné užívání antibiotik snižuje jejich účinnost

    Zvýšená odolnost mikrobů vůči nejsilnějším antibiotikům dostupným na trhu zneklidňuje vědce, kteří se účastní 42. světového mikrobiologického kongresu v kalifornském San Diegu. Účinnost antibiotik se podle odborníků snižuje v důsledku jejich přílišného předepisování pacientům, uvedla agentura AFP.

    Více info


    Oslabené imunitě lze předejít užíváním laktobacilů

    Oslabení imunity je v podzimních měsících častou příčinou mnoha onemocnění. Lze mu předcházet pomocí laktobacilů a dalších probiotik. O prospěšnosti těchto mikroorganismů pro lidské zdraví hovořil před novináři Martin Nouza z Centra klinické imunologie v Praze.

    Více info


    Účinnost léků může ovlivnit i nesprávná skladba stravy

    To, zda člověk polkne pilulku nalačno nebo po jídle, může změnit její účinnost. Léčbu může ovlivnit i to, jaké potraviny nebo nápoje konzumuje.

    Více info


    Test zjišťující účinnost chemoterapie

    Australští vědci vyvinuli testovací metodu schopnou během několika dnů prokázat, jestli chemoterapie nebo radioterapie účinně zabíjí rakovinné buňky. Lékaři by díky nové metodě mohli rychleji zahájit alternativní léčbu, která méně zatěžuje pacientovo zdraví, informovala agentura Reuters.

    Více info


    Vědci opět varují před možným poškozováním zdraví užíváním mobilů

    Dvě desítky amerických a evropských vědců dnes zveřejnily ve francouzském nedělníku Le Journal du Dimanche výzvu, ve které varují před možnými negativními dopady používání mobilních telefonů na lidské zdraví. Ohroženy jsou podle vědců hlavně děti do 12 let. Výzvu koordinoval podle agentury AFP světově známý profesor psychologie z Pittsburské univerzity David Servan-Schreiber.

    Více info


    Antibiotika: Účinnost léčby podpoří probiotika i enzymy

    Mnozí z nás se ani letos nevyhnuli zákeřným onemocněním, které nás dokážou vyřadit z běžného chodu i na několik týdnů. Co dělat v… 

    Více info


    Vitamíny a doplňky stravy zvyšují účinnost antidepresiv

    Nedávná studie vyvolává další otázky týkající se účinnosti antidepresiv.

    Více info


    Složení česneku, druhy potravinových dopňků s česnekem a jejich účinnost

    Česnek (Allium sativum) je populární koření, které je také známé pro své léčivé účinky. Používá se jako antibiotikum, proti tvorbě krevních sraženin, pro ochranu jater a má protirakovinné účinky. Po tisíce let je užíván pro své kulinářské, léčivé a spirituální účinky.

    Více info


  • Dotazy na téma Účinnost Katya v době přestávky se současným užíváním Doxybene

  • Otoky v souvislosti s užíváním Prednisonu

    Dobrý den, mám na vás speciální dotaz, na který jsem na internetu nenašla odpověď. Včera mi doktorka kvůli zhoršené Myastenie Gravis znovu napsala Prednison 20 mg denně. Kdysi jsem mívala 30 mg a bylo to pro mě psychicky hodně náročné, protože jsem celá otekla. Otoky, popraskaná kůže na polovině těla...Tělo...

    Dobrý den, otoky a především typický "měsíčkovitý obličej" jsou bohužel známým nežádoucím účinkem léčby...

    Více info


    Problémy spojené s užíváním HA

    Dobrý den. Teprve týden používám HA lindynette20. Asi po 3 dnech jsem začala mít silné bolesti hlavy. V příbalovém letáku jsem se dočetla, že mám HA přestat užívat. Chtěla jsem se zeptat, zda je to nutné. Nemám třeba ještě chvíli počkat, zda bolest nepřestane..... A mám ještě jeden dotaz. Jezdím na pravidelné...

    Dobrý den, záleží, jaký problém se srážlivostí krve máte. Předpokládám, že se nejedná o závažnou věc,...

    Více info


    Problém s užíváním Apo-sertralu

    Dobrý den, začínám brát lék Apo-sertral ale bohužel jsem vždycky měla potíže s polykáním větších tablet. Když mi ho paní lékařka předepisovala, netušila jsem, že to nebude tvrdá tobolka ale želatinová tobolka, která je do sebe zasunutá na dvě části a když se vytáhnou, vysype se z ní prášek. Tudíž si...

    Dobrý den, léky v takovéto lékové formě se dělají proto, aby se želatinový obal rozpustil až v žaludku...

    Více info


    Menstruace 18 den cyklu při užíváním penicilinu?

    Dobrý den,prosím o radu. Je mi 42 let a užívám nyní šestý den penicilin na anginu. Dnes jsem dostala menstruaci po 18 dnech od předchozí. Může to souviset s užíváním penicilinu? Děkuji Jana.

    Dobrý den, při užívání antibiotik může dojít k časnější menstruaci, stává se to poměrně často. S pozdravem

    Více info


    Časový odstup před užíváním Asentra 5mg

    Dobrý den. Mám rozjeté psych. potíže a i když je to paradox, tak mi doteď pomohlo dát si v nejhorším ždibec Amfetaminu (jelikož mi neměl kdo žádný "oblbovák" předepsat) nosem (ten jsem měl vcera možná i míň jak 1/2 0,1ml; předtím buď v pátek, nebo sobotu, což je již stejně asi jedno ale dal jsem na 4x...

    Nemám žádné zkušenosti s dávkováním amfetaminu, navíc jako u všech drog je těžké zjistit, zda látka nebyla...

    Více info


    Účinnost Katya v době přestávky se současným užíváním Doxybene

    Dobrý den, v pátek jsem měla poslední prášek blistru HA Katya a v pondělí jsem dostala na 5 dní antibiotika Doxybene 100mg (nejspíš angína). Tzn. v pátek dobírám antibiotika a hned v sobotu si mám vzít první prášek HA. Měla jsem ve středu nechráněný styk, a tak se chci zeptat, zda hrozí otěhotnění a...

    Dobrý den Anastázie, riziko otěhotnění u tohoto středečního nechráněného pohlavního styku je minimální,...

    Více info


    Lze vyřešit zdravotní problémy užíváním šťáv ze zeleniny a ovoce ?

    Dobrý den, nedávno jsem četla knihu o zeleninových a ovocných šťávách a jejich blahodárný účinek na různé nemoci jaký k tomuto tématu máte názor?

    Jistě šťávy ze zeleniny a ovoce mají spoustu vitamínů, minerálů i stopových prvků, přesto doporučuji...

    Více info


    Zarděnky a účinnost očkování

    Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je možné, aby syn (21 měsíců) dostal zarděnky i přestože byl před půl rokem očkován (druhá vakcína ho teprve čeká)? A zda je ještě očkování účinné u mě, když jsem byla očkována před sedmnácti lety? Děkuji ...

    Dobrý den, možné to je. Právě proto se očkuje dvakrát, protože určitá (byť menší) část dětí na první očkování v 15. měsíci věku dostatečně nereaguje. I po dvou očkováních ale zůstane určitá část osob, které mohou onemocnět, protože jejich imunitní systém si dostatečnou ochranu před nemocí nevytvoří, nebo ji vytvoří, ale na časově omezen...

    Více info


    Průjem při užívání antibiotika Doxybene

    Dobrý den, mám potvrzenou boreliózu. Dostala jsem antibiotika Doxybene jedenkrát denně 200mg. Třetí den po užívaní jsem dostala průjem, ne vodnatý, spíše takový jako kaše. Jdu tak třikrát za den. To trvá už tři dny. Používám i Probiotika od prvního dne uzivání. Je ten průjem normální, nebo mám raději vyhledat lekaře? Děkuji moc, Helča. ...

    Dobrý den, průjem při léčbě antibiotiky bývá relativně častým nežádoucím účinkem. Někdy se mu dá předejít používáním probiotik, které máte, někdy ani ty nestačí. Doporučujeme v tomto případě spíš režimová opatření-delší časový odstup od podání probiotika a antibiotika, změnu jídelníčku, event. změnu probiotika, protože množství "přáte...

    Více info


    Začala jsem s užíváním antikoncepce Birgi

    Dobrý den, Chtěla jsem se zeptat, začla jsem s užíváním antikoncepce Birgi a po třetí prášku mi po obličeji a na hrudi a krku vyskákali pupínky v podobě malých uhříků. Je možné že je to reakce na zmíněnou antikoncepci? A je potřeba antikoncepci změnit nebo si tělo zvykne a reakce sama odezní? Předem...

    Dobrý den, vzhledem k nově nasazené hormonální antikoncepci určitě kožní změny mohou být důsledkem této...

    Více info


    Recidiva fibrilace síní- možná souvislost s užíváním Isoprinosinu?

    Dobrý den, trpím sekundární hypertenzí, pro primární hyperaldosteronimus stp. adrenalektomie vlevo 11/16, perzistentní fibrilace síní (I 152), primozáchyt 3/17 stp. el. kardioverze s restitucí na SR (I 481), mitrální regurgitace až středně významná dle TEE 3/17 (I 340) , dlouhodobé užívání antikoagulancií...

    Dobrý den, nemyslím si, že by Isoprinosin spouští fibrilaci síní. Fibrilace síní se často vrací, jsou...

    Více info


    Před nedávnem, cca pár měsíci jsem přestal s dlouhodobým užíváním marihuany

    Dobrý den. Již nějakou dobu zažívám velice zvláštní stavy, které nijak nemizí a nevím co s tím. Před nedávnem, cca pár měsíci jsem přestal s dlouhodobým užíváním marihuany, kouřil jsem ji cca 5 let den co den, i několikrát denně. Dalo by se říct, že jsem nebýval téměř střízlivý. Pak jsem na ni ale začal...

    Dobrý den, určitě se může jednat o následek dlouhodobého užívání návykových látek, závislost na marihuaně...

    Více info


  • Přehled Účinnost Katya v době přestávky se současným užíváním Doxybene

  • Doxybene alkohol



    Více info

    Doxybene 2



    Více info

    Doxybene 1mg



    Více info

    Doxybene 1



    Více info

    Doxybene



    Více info

    Antikoncepce katya



    Více info

  • Poradna na téma Účinnost Katya v době přestávky se současným užíváním Doxybene

  • Kdy zase začít s užíváním antikoncepce?



    Více info

    Otoky v souvislosti s užíváním Prednisonu



    Více info

    Problémy spojené s užíváním HA



    Více info

    Problém s užíváním Apo-sertralu



    Více info

    Menstruace 18 den cyklu při užíváním penicilinu?



    Více info

    Časový odstup před užíváním Asentra 5mg



    Více info

    Účinnost Katya v době přestávky se současným užíváním Doxybene



    Více info

    Lze vyřešit zdravotní problémy užíváním šťáv ze zeleniny a ovoce ?



    Více info

    Začala jsem s užíváním antikoncepce Birgi



    Více info

    Recidiva fibrilace síní- možná souvislost s užíváním Isoprinosinu?



    Více info

2018 © Tvojedoktorka.cz / Provozovatel - kontakt / Hledané dotazy / Nemoci / Příznaky / Témata / Poradna / Vyšetření / Magazín