Bezlepkové potraviny - diagnóza, příznaky, léčbaNa této stránce naleznete veškeré informace o nemoci Bezlepkové potraviny. Popis nemoci, diagnózu, příznaky nemoci a zkušenosti lidí s nemocí Bezlepkové potraviny. |
Bio potraviny: drahý špás, nebo půl zdraví?Obliba bio potravin neustále stoupá. Je však pravda, že jsou kvalitnější, a proto vhodné i pro alergiky? Rozhodujete-li se, zda...Více info |
Chcete otěhotnět? Jezte „potraviny plodnosti“To, že pro zvýšení šancí na početí je ideální zdravá strava a životní styl, pro vás asi nebude překvapení. Věděli jste ale, že...Více info |
Které potraviny mohou působit záchvaty migrényVíce info |
Alkohol a potraviny: nebezpečná kombinace?Přecitlivělost nemusí být dána vždy jen imunologickými mechanismy, nemusí se jednat o alergii. To platí i v případě alkoholu.Více info |
Potraviny pro celiaky budou od roku 215 zřejmě levnějšíBezlepková dieta je zatím jedinou plnohodnotnou možností „léčby“ intolerance lepku. Dodržovat bezlepkovou dietu ale není vůbec laciná…Více info |
Jídlo pro oči aneb jaké potraviny zlepšují zrak?Lidskému zraku prospívá řada potravin. Zřejmě tou nejznámější je mrkev, která má pozitivních účinků na zrak skutečně mnoho. Není…Více info |
Kvalitní a sezónní potraviny – základ zdravíNaši předci moc dobře věděli, proč je důležité dobře jíst. Sice neznali pojmy jako vitamíny, minerály a stopové prvky, ani neznali...Více info |
Funkční potraviny: zasytí a léčíProblémy s váhou má každý druhý Čech. Je proto logické a správné, že se výzkum zaměřuje na vývoj nových druhů potravin, které mají…Více info |
Barevné potraviny zvyšují chuť k jídluPokud před vás někdo postaví pochutiny všech možných barev, měli byste se mít na pozoru. Autoři nové studie zabývající se na první pohled nepatrnými, ale velice silnými činiteli, které ovlivňují chuť k jídlu, totiž varují, že právě barva podněcuje lidi k přejídání. To může být jedním z důvodů rostoucí míry obezity.Více info |
Tři nejlepší bezlepkové moukyNásledujcí tři bezlepkové alternativy k běžným moukám jsou bohaté na biologicky dostupné živiny a nezpůsobují v lidském organismu stres. Jsou ideální náhradou běžné mouky při pečení.Více info |