• Hypertyreóza - diagnóza, příznaky, léčba

    Na této stránce naleznete veškeré informace o nemoci Hypertyreóza. Popis nemoci, diagnózu, příznaky nemoci a zkušenosti lidí s nemocí Hypertyreóza.

  • Články na téma nemoci Hypertyreóza

  • Hypertyreóza (zvýšená činnost štítné žlázy)

    Porucha funkce štítné žlázy je velmi častým problémem. 

    Více info


    Zvýšená činnost štítné žlázy – tyreotoxikóza (hypertyreóza)

    Nadbytek hormonů štítné žlázy v důsledku její zvýšené činnosti označujeme jako tyreotoxikózu nebo hypertyreózu. Výskyt všech forem...

    Více info


  • Dotazy na téma Hypertyreóza

  • Hypertyreoza, anti-TPO,TG,TSH ... negativní

    Dobrý den, léčím se na hypertyreózu s klasickými příznaky. Jen nemám zvětšenou štítnou žlázu a nemám problémy s očima. TSH=0.0 FT4=60 Beru denně 10 tablet Propycilu, ale zatím po 3 týdnech nedochází ke zlepšení. Chtěl bych se zeptat na Váš názor, proč jsou všechny hodnoty anti-TPO, anti-TG, anti-TSH...

    Dobrý den, negativita všech protilátek je nejčastěji přítomná, když je za zvýšenou funkci žlázy zodpovědný... ...

    Více info


    Hypertyreoza - G.B.choroba a těhotenství

    Dobrý den, od 9/2011 se léčím s hypertyr.ŠŽ. Dg.G.B choroba.Posledni vysledky: TSH/1,33 FT4/15,5 FT3/4,37.Beru nyni Thyrozol 10 - 0,5 tbl. ob den. Je mi 31let.Planuji těhotenství a lékaři se nemohou shodnout, zda mám jít teď na operaci Š.Ž či nikoli. Mam se rozhodnout,ale ja nevim,co je spravne :( Nejsem...

    Dobrý den, ideální je těhotenství v úplné remisi GB nemoci - tj když nepotřebujete již žádné léky. Jak... ...

    Více info


    Hypertyreoza a moře

    Dobrý den pani doktorko,mám dotaz ohledně mého zdr. stavu. Lecím se s hypertyreozou od 8/2011...jiz drive jsem s vami konzultovala prubeh. Beru Thyrozol 10mg - 0,5 tbl. obden. hodnoty TSH 1,05 a FT4-14,90. Chtěla bych jet k moři a Dr. mi rekla, at to zkusim,ale at beru leky - denne 0,5 tbl. Je more škodlivé...

    Dobrý den, bohužel si nevybavuji Váš minulý dotaz. Každopádně výsledky máte hezké, osobně bych už zkusila... ...

    Více info


    Hypertyreoza a moře II.

    Vazena pani doktorko, dekuji za Vas cas a rychlou odpoved. Jednalo se mi o to, ze nyni beru obden tyrozol 0,5tbl. a Dr.mi rekla,ze kdyz pojedu k mori,tak at radeji beru leky kazdy den.Kvuli tomu,ze je u more vetsi teplo a to moji nemoci udajne vadi.Drive jsem s vami konzultovala muj zdr.stav a tehotenstvi,...

    Dobrý den, v případě GB nemoci a plánování těhotenství je důležité to, jestli máte pořád pozitivní... ...

    Více info


    Primární hypertyreóza autoimunní

    Dobrý paní doktorko, byla mi diagnostikována primární hypertyreóza autoimunní, difúzní struma (hraniční objemy - PL: 30 x 17,3 x 45,6 (12,4 ml), nehomogenní, nepravidelně nižší textury a echogenity, ohraničení laloku dobré; LL: 26.3 x 16.3 x 44,1 (9,9 ml), téže struktury, echogenity a ohraničení; Ré:...

    Dobrý den, je pravdou, že tato nemoc sa může vracet. Operaci většinou indikujeme právě mladým ženám,... ...

    Více info


    Hypertyreóza štítné žlázy

    Dobrý den. Je mi 16 let. v 15cti letech mi našla p. doktorka tuto nemoc totiž hypertyreozu, díky včasnému nálezu a pravidelnému braní prášku (thyrozol) jsem se z této nemoci "vyléčila" neboli mi vysadila před půl rokem léky. 2 měsíce o prázdninách byla poradna u ní zavřená tutíž jsem nebyla nikde na...

    Milá slečno, problémy s dechem mohou mít celou řadu příčin, mimo jiné i zvětšení štítné žlázy nebo hypertyreózu.... ...

    Více info


    Mozna hypertyreoza

    Krvni vysetreni: S-TSH:0,96, S-volny T4: 26,2. Indikuji tyto hodnoty jiz aktivni hypertyreozu a muzou zpusobovat priznaky jako: uzkost, tachykardie, nervozita, hubnuti, telesnou slabost, spatny spanek? Momentalne cekam na termin na endokrinologii ke kompletnimu vysetreni, ale rad bych znal Vas nazor...

    Dobrý den, ano, podle výsledků máte zřejmě zvýšenou funkci štítné žlázy. Všechny uvedené příznaky k tomuto... ...

    Více info


    Hypertyreóza před otěhotněním

    Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak je to se štítnou žlázou v těhotenství. V březnu toho roku mě zjistili štítnou žlázu s vysokými hodnotami FT4 a FT3. Měla jsem to 87,4 a 27,9. Nasadili mi prášky Thyrozol. Na poslední kontrole která se uskutečnila na začátku října mi paní doktorka řekla, že se...

    Dobrý den Těhotenství bych rozhodně plánoval až po stabilizaci funkce štítné žlázy. Jestli otěhotníte... ...

    Více info


    Hypertyreóza

    dobry den zjistili mi zvysenou funkci stitne zlazy jsem unavena busi ms srdce otekaji nohy pocení a celkove me nic nebaví mam, thyrozol rano a večer jednu tabletu ale teprve pujdu na další odbery a pry pak uvidíme co dál není neco co by mi trochu ulevilo dekuji marcela zerníčkové

    Milá paní Marcelo, na otoky nohou Vám mohu doporučit přípravek Aescin, který by Vám od otoku mohl ulevit.... ...

    Více info


    Hypertyreoza v těhotenství

    Dobrý deň, na štítnu žlazu, hypertyreózu, sa liečim od roku 2015, ktorú mi zistili v 1.tehotenstve. Nasadili mi propycil 50mg a acidum folicum 10mg. Tehotenstvo bolo relatívne v poriadku. Rodila som spontánne v 35. týždni tehotenstva. Tieto lieky beriem do dnes. Momentálne som znova tehotná v 22. týždni...

    Dobrý den, já to vnímám podobně, jako Vy. Tedy užívala jste zatím jen Propycil, jste na něj zvyklá, jedno... ...

    Více info


  • Přehled nemoci Hypertyreóza

  • Hypertyreóza



    Více info

  • Poradna na téma Hypertyreóza

  • Hypertyreoza a neplodnost u muže



    Více info

    Hypertyreoza, anti-TPO,TG,TSH ... negativní



    Více info

    Hypertyreoza - G.B.choroba a těhotenství



    Více info

    Hypertyreoza a moře



    Více info

    Hypertyreoza a moře II.



    Více info

    Primární hypertyreóza autoimunní



    Více info

    Hypertyreóza štítné žlázy



    Více info

    Mozna hypertyreoza



    Více info

    Hypertyreóza před otěhotněním



    Více info

    Hypertyreoza v těhotenství



    Více info

2018 © Tvojedoktorka.cz / Provozovatel - kontakt / Hledané dotazy / Nemoci / Příznaky / Témata / Poradna / Vyšetření / Magazín