Kuřecí maso - poradna, diagnózyZde je poradna o tématu: Kuřecí maso. Naleznete zde odpovědi doktorů, dotazy lidí a další info |
Léčivé polévky z celého světa: Americká maminčina kuřecí polévka proti nachlazení a chřipceLéčivé polévky doporučujeme hned z několika důvodů. Mají uklidňující účinek, snadno se tráví a dodávají organismu velké množství výživných látek potřebných k jeho regeneraci. Všude na světě jsou polévky ceněny pro svou schopnost prospívat našemu zdraví.Více info |
Ledvinové kameny hrozí častěji úředníkům, kteří mají rádi masoTupá bolest v zádech, časté nucení na močení, mírně zvýšená teplota a pocit únavy. To mohou být příznaky "ledvinových kamenů",…Více info |
Alergie na červené maso nebo avokádo? Ano, je to možné!Mléko, vajíčka, měkkýši, oříšky, pšenice a sója. To jsou běžné potravinové alergeny, které škodí mnoha lidem. Stejně nepříjemné...Více info |
Železo ze špenátu vás před chudokrevností neochrání, vsaďte na masoKdyby se chtěl Pepek námořník ochránit proti chudokrevnosti z nedostatku železa, musel by svůj oblíbený špenát proložit i masem nebo…Více info |
Budeme jíst klonované maso?Čechům vadí používání klonovaného masa pro potravinářské účely nejméně v Evropské unii. Vyplývá to z aktuálního průzkumu veřejného mínění Eurobarometr, který se zabýval postoji Evropanů ke klonování a jeho využívání v potravinářství. Výrobky z klonovaných zvířat se sice v současnosti nikde na světě neprodávají, podle odborníků by se ale na trhu mohly objevit do roku 2010.Více info |
Vědecky potvrzeno: lidský imunitní systém považuje maso za cizorodou látku!Dne 1. 10. 2003 zveřejnily odborné noviny PNAS-online (Více info |
Červené maso může vést k poškození zrakuNová studie australských vědců naznačuje, že konzumace většího množství červeného masa je spojena s vyšším rizikem rozvoje vážného...Více info |
Alergie na maso a nebezpečí kousnutí klíštětemAustralští vědci přišli s objevem, že reakce po kousnutí klíštětem může u některých pacientů souviset s alergií na červené maso.Více info |
Léčivé polévky z celého světa: Filipínská zázvorová kuřecí polévka proti bolestem kloubůLéčivé polévky doporučujeme hned z několika důvodů. Mají uklidňující účinek, snadno se tráví a dodávají organismu velké množství výživných látek potřebných k jeho regeneraci. Všude na světě jsou polévky ceněny pro svou schopnost prospívat našemu zdraví.Více info |
Grilované a uzené červené maso zvyšuje riziko rakoviny prsuŽeny po přechodu, které v průběhu života konzumovaly hodně grilovaného a uzeného červeného masa, čelí až o 50 procent zvýšenému riziku výskytu rakoviny prsu. Riziko mohou snížit tím, že budou jíst více zeleniny a ovoce. S odkazem na výsledky studie týmu amerických vědců z univerzity v Jižní Karolíně o tom informovala agentura Reuters.Více info |