Rakytníkový olej - diagnóza, příznaky, léčbaNa této stránce naleznete veškeré informace o nemoci Rakytníkový olej. Popis nemoci, diagnózu, příznaky nemoci a zkušenosti lidí s nemocí Rakytníkový olej. |
Slunečnicový olej srdci nesvědčíSlunečnicový olej je běžnou součástí naší stravy. Obsahuje látky, které jsou pro tělo nezbytné. Jak je tedy možné, že může negativně...Více info |
Olivový olej přispívá ke zdraví kostíJste milovníky středomořské stravy? Pak děláte to nejlepší pro svoje kosti. Podle odborníků z aténské univerzity Harokopio v Řecku...Více info |
Zánět kloubů pomůže snížit zázvor, olivový olej i špenátVelikonoce jsou svátky plné zajímavých tradic, ale také dobou, kdy si více dopřáváme, a to především v jídle. Trpíte-li artritidou...Více info |
Poruchy růstu může způsobit i řepkový olejProblémy s růstem. Slovní spojení, kterého se bojí téměř všichni rodiče. Nejčastěji si totiž vybaví malé dítě, které neporoste...Více info |
Řepkový olej: Olej se zbytečně špatnou pověstíŘepkový olej je nutričně velmi hodnotná potravina. „Má nízký podíl nezdravých nasycených mastných kyselin a velmi vysoký obsah…Více info |
Lněný olej pro zdravou kůži, mozek, srdce a cévyLněný olej je vynikající zdroj pro tělo nezbytných esenciálních mastných kyselin. Poskytuje omega 3, 6 a 9 kyseliny v optimálním poměru. Má pro lidský organismus mnohé blahodárné zdravotní účinky. Lněný olej je též nejlepším zdrojem důležitých mastných kyselin pro vegetariány a vegany.Více info |
Za olivový olej srdce poděkujeInformace, že vysoký obsah vícenenasycených mastných kyselin dokáže účinně ochránit naše srdce, jsou všudypřítomné. Tyto kyseliny...Více info |
Oreganový olej je přírodní antibiotikumOregano je silná bylina s unikátními léčivými vlastnostmi. Věděli jste, že oregano má osm krát více antioxidantů než jablka a třikrát tolik jako borůvky? Antioxidanty pomáhají chránit naše tělo před poškozením volnými radikály. Oreganový olej je nejsilnější rostlinný olej na světě!Více info |
S osteoporózou zatočí lněný olejMáte ráda olej? Pak vyzkoušejte ten lněný – studie na zvířatech totiž prokázaly, že přidáním do jídla se může snížit riziko osteoporózy...Více info |
Olej z hroznových semínekObsahuje ve vysokém množství proantokyanidiny patřící do skupiny flavonoidů. Tyto látky jsou velmi prospěšné pro cévy. V současné době se má i za to, že schopnost proantokyanidinů vychytávat volné radikály vede ke snížení rizika kardiovaskulárního onemocnění, rakoviny, vzniku krevních sraženin ..Více info |