Pivo - diagnóza, příznaky, léčbaNa této stránce naleznete veškeré informace o nemoci Pivo. Popis nemoci, diagnózu, příznaky nemoci a zkušenosti lidí s nemocí Pivo. |
Alergie na pivo: na druhu záležíPotravinové alergie jsou stále častější a kromě vyššího počtu případů se rozšiřuje i spektrum potravin, na které byla alergie...Více info |
Nealkoholické pivo – šance pro nemocná játra?Poškození jater může vzniknout z mnoha příčin. Pravidlem však je, že jim nesvědčí alkohol. Proto milovníkům piva dává naději pivo...Více info |
Pivo je energeticky srovnatelné se sklenicí mlékaPři snižování váhy je důležitý i příjem vhodných tekutin. Pivo má ale mnoho kalorií.Více info |
I pivo může způsobit alergiiPivo. Jeden z nejstarších a nejpopulárnějších nápojů na světě. Jen v České republice vypije každý občan včetně nemluvňat v průměru...Více info |
Za břicho může skutečně pivoMilovníci pěnivého moku omlouvají pneumatiky v pase, které hyzdí jejich jinak urostlou postavu, nejrůznějšími způsoby. Odmítají si přitom připustit jediné, že totiž za pivní břicho opravdu může pivo. K těmto závěrům alespoň dospěl vědecký tým z německých Cách, jehož závěry zveřejnil Sven-David Müller, mluvčí zdejší společnosti pro racionální výživu a dietetiku.Více info |
Teplé pivo drtí rýmuSkalní konzumenty piva bezesporu potěší, že jejich oblíbený pěnivý mok nachází zastání i u představitelů lékařské profese. Vědci totiž zjistili, že chmelový nápoj ohřátý na maximálně 40 stupňů Celsia skutečně zmírňuje nejen rýmu a nachlazení, ale má silný uklidňující vliv a přispívá ke zdravému a hlubokému spánku.Více info |
Pivo jako součást pitného režimu ženy"Poodrosteme-li od mléka, zůstávati sluší se při věcech podobných mírně temperovaných (rozuměj - v mírném množství) - při chlebu, máslu, kaši nějaké, vodě a pivu. Tím porosteme jak byliny při tekutých vodách.". Komenský tedy už před 350 vyslovil moudrou zásadu moderní dietologie, že pokud potraviny jíme v rozumné míře, prospívají našemu zdraví.Více info |
Pivo DoktoR jako lék???Po několikaleté spolupráci se sládkovi pivovaru ve Svitavách a RNDr. Bielikovi, CSc., podařilo při neustálém a usilovném vývoji dosáhnout pozoruhodných výsledků. Toto výjimečné pivo dostalo název zcela výmluvný, pivo "DoktoR". Tento výrobek se dostává do povědomí spotřebitelů nejenom díky své řízné chuti, ale také, a to především, svým složením, které ho odlišuje od ostatních výrobků. Výsledky snažení těchto dvou mužů dnes již zná mnoho konzumentů piva DoktoR v celé republice. Nejenže mají možnost se napít zlatavého moku u nás v Čechách tak rozšířeného, ale zároveň udělají něco pro své zdraví.Více info |
PivoVíce info |
Alergie na pivoVíce info |
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |