Barevné potraviny zvyšují chuť k jídlu - témata, diagnózyNa této stránce naleznete veškeré informace o tématu: Barevné potraviny zvyšují chuť k jídlu. Jsou zde články, související nemoci, diagnozy a další info |
Chuť na kyseléNejčastěji lidé trápí chutě na sladké. Kyselé chutě pak považují za jeden z typických příznaků těhotenství. Nejen v tu chvíli však máme chuť na...Více info |
Dětské potraviny jsou mnohdy škodlivější než běžné potravinyCo kupovat dětem a čemu se raději vyhnout? výrobky označené jako "dětské" či "pro děti" jsou mnohdy škodlivější než běžné potraviny. Např. olivový olej pro děti obsahoval pesticidy, tavené sýry pro děti obsahují více konzervačních a aromatických látek, šunka pro děti byla ohodnocena jako nižší jakost (vodnatost, vlhký povrch), dětská hořčice obsahovala nejvíce cukru ze všech testovaných a oproti ostatním obsahovala dva konzervanty. U dětských výrobků se tedy často jedná jen o marketingový tah, který má nalákat maminky a děti svými motivy na obalu.Více info |
Povodně zvyšují riziko leptospirózyNánosy bahna, špína a trosky, které odkryla ustupující voda. To je realita v místech, kam vtrhla blesková povodeň. Hlavní snahou je…Více info |
Hyperaktivitu dětí zřejmě zvyšují i bonbony a limonádyNež nandáte dětem do mističky jahodový kompot, dáte pár kopečků zmrzliny, nebo nalijete do sklenky sladkou barevnou limonádu, pořádně si…Více info |
Žloutenka může brát chuť k jídlu i sportuPřesto není při tomto onemocnění třeba se úplně vzdávat pohybu. Vždycky je ale nutné přihlédnout k aktuálnímu zdravotnímu stavu,...Více info |
Nejen věk, ale i špatný životní styl zvyšují riziko osteoporózyKaždá druhá česká žena nad 45 let má minimálně dva rizikové faktory pro vznik osteoporózy. Především jde o nedostatečnou konzumaci…Více info |
Kilogramy navíc zvyšují riziko selhání hormonální antikoncepceDoktorka Victoria L. Holt se svými kolegy z University of Washington v Seattlu zjistila, že obezita, kterou představuje vyšší hodnota BMI (Body…Více info |
Funkční potraviny: zasytí a léčíProblémy s váhou má každý druhý Čech. Je proto logické a správné, že se výzkum zaměřuje na vývoj nových druhů potravin, které mají…Více info |
Zdravé potravinyVíce info |
Slaná chuť v ústechVíce info |
PotravinyVíce info |
Kovová chuť v ústechVíce info |
Hořká chuť v ústechVíce info |
Bezlepkové potravinyVíce info |
Barevné čočkyVíce info |
Alergie na potravinyVíce info |
zvýšená chuť k jídluVíce info |
snížená chuť k jídluVíce info |
Zvýšená chuť k jídluVíce info |
Snížená chuť k jídluVíce info |